Ağustos 06, 2009

"kumanda"


akrabanın misafirliğe gelişi..gelen akrabanın uzak olması..uzaklığın aile bağından yada aradaki kilometre farkından kaynaklanmaması..muhabbetin yüzeysel ve öylesine olması..imdada televizyonun yetişmesi..kumandanın sende olması.. "hangi kanalı açayım "; sorusuna "fark etmez" yanıtı..ilk kanalda; sunucunun "televizyonun sesini biraz kısıp beni telefondan dinleyin" uyarısı..zaping.."sezona almanya'da hazırlanan beşiktaş günü kondisyon ağırlıklı çift antremanla geçirdi" şeklinde süren spor haberleri..zaping..çok kızgın şekilde "ben mantar yemem" diyen sahte sarışının; "bugünde aç kalktım sofradan,benim sevim'e puanım 3" demesi..zaping..

her açılan kanalın aynı tadı vermesi..izlenilesi bir şeylerin bulunamaması..kumandanın sende olması nedeniyle bunun sorumlusu olarak kendinin hissedilmesi..akraba ve kumandadan çok uzaklara doğru koşma isteği..renksiz,kokusuz bir günün daha geride kalması..

2 yorum:

es dedi ki...

süpersin.. işlenilesi bir konuyu fevkalade güzel işlemişsin.. ve bu yazıyı ile bizi teşerrüf ettiğin için sükranlarımı sunarım.. ayrıca bu yazılarından bizi senelerdir mahrum ettiğin için sitemkar olduğumuzu da bilmeni isterim..

saygılar üstad..

esiren dedi ki...

o es değil esiren olucaktı.. :)